Rachel & Johannes

Augusti 2017


IMG_1416.jpg

Jag blev lite kär i det här paret redan när vi träffades första gången och tog en kopp kaffe tillsammans. Tänk vilken tur att just jag fick vara med och dokumentera deras stora dag! De gifte sig en lördag i augusti, när vädret var både upp och ner och lite hit och dit. Men kärleken, glädjen och känslorna var verkligen på topp!


Porträtt

Finklädda barn, finns det något sötare? Nej, knappast. När barnen tröttnade så fotograferade jag Rachel & Johannes ute i en fårhage, och jag hade en vag förhoppning om att några fina får skulle vilja vara med på bild...men nej, de tyckte mest vi var konstiga. Men det gjorde ju inget, för jag hade ju detta vackra par framför kameran!

Tryck på bilderna för att se i större format!

Jag ÄLSKAR när ett par kan bjuda på sig själva lite, och inte skaka av sig den där lite stela och högtidliga känslan för ett ögonblick! 


Vigsel

Bröllop utomhus bjuder alltid på en del utmaningar, särskilt vad gäller väder. Men här hade brudparet verkligen bra tajming. För det regnade - nej, ösregnade, precis innan det var dags för vigseln. Take cover, liksom. Men när brudparet kom intågande så sken solen från en blå himmel . Lagom tills allt var över så började det regna igen - och hagla (!) - men då gjorde det ju inte så mycket för alla kunde i lugn och ro söka skydd, med kaffe & bulle i handen. Det var ett mysigt bröllop i lantlig stil, med massor av skratt och en härligt äkta glädje hos alla inblandade - en riktigt fin upplevelse!


♥ All lycka till er, fina Rachel och Johannes! ♥

IMG_1495-2.jpg