Vad tycker ni som stått framför min kamera? Hur upplevde ni bemötandet och vad tycker ni om bilderna? 

För mig är det otroligt viktigt att få veta ERA åsikter, så att jag som fotograf kan utvecklas och förbättras. Därför är jag otroligt tacksam om ni vill skriva ett par rader och säga vad ni tycker. Det betyder mycket för mig! Därför får alla kunder som lämnar ett omdöme  15 % rabatt på nästa fotografering som bokas. Det går bra att skriva ditt omdöme här på sidan eller lämna det på här eller på Kleveland Foto på facebook

TACK!

IMG_9922-2 (2).jpg

Lämna ditt omdöme genom att använda Facebook:

 
 

Har du inte något konto på Facebook? Skriv ditt omdöme här:

Comment Box is loading comments...

Vad andra tycker...

 
“Tog underbart fina foton på vår dotter som var 4 månader ute i den gröna. Blev otroligt nöjd med bilderna, kollar ofta på dom där dom hänger på väggen. Lysande fotograf så får till helt magiska bilder.”

— Minna, babyfotografering

 

“Du är en kreativ fotograf med roliga idéer och du fångar livet och vardagen i dina foton! ”

— Sara & Clas, barn/familjefoto

 

“Vi är så otroligt nöjda med våra bilder! Du lyckades, trots en isande kall vind, fånga den varma känslan mellan mig och Arne. Du fick oss att slappna av och ditt bemötande både före och efter fotograferingen är/var verkligen proffsigt! ”

— Marie & Arne, parfotografering

“Bilderna blev verkligen över förväntan... Härliga naturliga bilder ute i naturen på vår familj och mysiga bilder på vår lilla bebis. Tycker verkligen att Jessica lyckades fånga våra personligheter i bilderna och bilderna har verkligen “det “
Lite ovanliga och vackra bilder samt en duktig och noggrann fotograf som är mån om sina kunders önskemål!!”

— Josefine, barn/familjefoto

 

“Vi är väldigt nöjda med våra bilder. Du verkligen lyssnade på våra förslag och du gick dom till mötes. Du var bra med att ge förslag och våran dag blev perfekt. Jag kan absolut rekommendera dig som fotograf till andra. ”

— Marie & Per, bröllop

“Hon fick mig att känna mig bekväm och naturlig - något som inte är helt enkelt när man ska posera halvt naken. Resultatet blev sedan jättebra. Jag känner mig vacker på bilderna och ljuset och bakgrunden blev perfekt! Jessica har varit väldigt inlyssnande genom hela processen och vi provade oss tillsammans fram till vad som skulle bli ett bra resultat. Tveka inte på att anlita henne!”

— Victoria, gravidfoto

“Jag är SÅ nöjd med bilderna på magen. Trodde aldrig de kunde bli så vackra. Jag är nöjd med allt. Ljuset. Färgerna. Stilen. Uttrycket. Hur Jessica fångande mig och mina känslor tillsammans med magen på bild. Jag blir varm när jag ser dem nu”

— Amanda, gravidfoto

“Vi fick en fotografering i namngivningsgåva och vi blev SÅ nöjda med resultatet ! Jessica valde en fantastisk plats och fick vår lilla skatt att njuta och ha roligt trots den nya situationen :) Rekommenderar henne starkt .”

— Linda, barn/familjefotografering

 

All photos on this site ©Jessica Kleveland 2017