IMG_6470-2.jpg
IMG_6638.jpg
IMG_6602.jpg

Bra att veta

Hur går det till?

Välj först vilken typ av fotografering ni vill boka. Kostnaden för fotografering betalas när vi har genomfört sessionen. I samband med detta får ni också se en liten ”tjuvkik” från vår stund tillsammans - några redigerade bilder som gör att ni kan känna er nöjda och trygga med att resultatet blev som ni ville. Övriga bilder får ni se när redigeringsarbetet är klart. Bilderna visas i ett galleri online och där väljer ni också ut era favoriter. I alla mina paket ingår ett visst antal bilder, men vill ni ha fler kan ni givetvis välja att köpa extra bilder.

De flesta av mina fotograferingar sker utomhus, och så kommer det att förbli eftersom jag känner som mest inspiration ute i naturen och föredrar naturligt ljus i mina bilder. Men är det snöstorm eller ösregn just då när vi träffas så löser vi självklart det! Kanske kan vi istället göra en hemma hos-fotografering eller mysa ihop oss på ett café? Och självklart går det alltid att boka om, vid förhinder, sjukdom eller dåligt väder.

Har ni speciella önskemål?

Jag tycker det är viktigt att det känns bra, för alla. Det ska kännas tryggt, avslappnat och naturligt att stå framför min kamera. Har ni särskilda önskemål eller tankar kring en fotografering så är ni välkomna att höra av er - det mesta går att lösa!