I Mariestad hade Leila & Andreas sitt drömmiga sommarbröllop. Utomhus, alldeles intill vattnet. Jag fick vara med och dela den här julidagen från de första förberedelserna på hotellet fram till festen och det var en härlig upplevelse som jag kommer att bära med mig länge, länge. Ett så vackert och stämningsfullt bröllop med fina människor som fullkomligt lyser av kärlek & lycka!  


Förberedelser...

Pirret i magen, är allting med? Sitter klänningen bra? Ser det okej ut? Förväntan i blicken och fladdrande fjärilar i magen. Ögonblick och detaljer som är fina att ha på bild, så att man sedan kan se tillbaka och minnas den där härligt nervösa känslan man hade då.

Klicka på en bild för att se den i större format.

IMG_7846.jpg

First look

Litet hotellrum, stora känslor. Kärlek i varje ögonblick!


Porträtt 

Först regnade det. Sedan regnade det lite till. Men sen - sen kom solen! Tänk vilken tur man kan ha ibland. Härliga detaljer i en fin miljö, och ett brudpar som var så vackert att man tappade andan. Då gläds mitt fotograf-hjärta! Och bilderna blev just sådär lekfulla, avslappnade och innerliga som vi önskade. Det finns få saker som är vackrare än människor som är kära!


Vigsel

Brudparet hade verkligen valt en fin plats vid Vänerns strand. Och vilket bröllop, vilka känslor, vilken stämning! 

Klicka på en bild för att se i större format.


Bröllopsfest!

Nervositeten har försvunnit och brudparet skiner i kapp med solen utanför. Det skålas och delas ut kramar och pussar. Skratt och hurrarop, vacker dukning, härlig mat och känslofyllda tal - ja, festen är verkligen pricken över i!


IMG_7929.jpg

All lycka till till detta fina brudpar! ♥