157A9184.jpg

Ida & Jonas


I augusti fick jag hänga med det här fina paret under en heldag fylld av skratt, kärlek och glädje. Och regn. Alltså, i det här fallet måste man faktiskt få gnälla lite tycker jag, för det råkade ju faktiskt vara den torraste och varmaste sommaren i mannaminne men just denna dag brakade ovädret loss. Men! Vi hade tur ändå, och god hjälp av tärnor, bestman och assistent som höll paraplyer under porträttfotograferingen. Och lagom till vigseln sprack det opp och blev fint väder. Hurra!


First look…

…på en vit bro i en vacker park, det vart väl lite av ett drömscenario. Sååå himla fint, trots regn som droppade och klänning som hotade att bli blöt. Kärlek, kärlek, kärlek ♥


Porträtt

Klicka på bilderna för att se i större format!


Vigsel

Brudparet hade specifikt önskat få bilder på sig själva ihop med den här snygga bilen, och det hann vi självklart med direkt efter vigseln. Nere vid vattnet, vilken vy alltså!


Middag & Fest!

Vilket härligt gäng! Många skratt och skämt, massor av sång och en genuint glad stämning som präglade hela den här kvällen. Det var himla kul att få vara som en liten fluga på väggen under Idas och Jonas middag!

157A9563.jpg

Sist men inte minst…

…fick jag med mig brudparet från middagen på kvällen och vi gick ut på en udde för att få några bilder i det fina kvällsljuset. Liiite för tidigt för solnedgång var det, men oj vilket fint ljus vi fick! Och när nervositeten är borta, när allt bara känns så där underbart härligt - ja, då blir bilderna helt magiska ♥

Tack till er, Ida och Jonas, för att jag fick följa med under en stora dag!

All lycka till er i framtiden!