IMG_7686.jpg

EMELIE & MARKUS


Detta gulliga brudpar gifte sig en solig julidag på en fantastiskt fin liten halvö ute i ån Tidan. Så himla mysigt, med massor av skir sommargrönska runt omkring. Det var soligt och varmt (svetten rann) men ett härligt glatt brudpar och deras gullige lille son gjorde att dagen blev fantastiskt rolig! 


PORTRÄTT

Jag hade frågat brudparet innan om de ville göra lite mer personliga porträttbilder också, för jag tycker att det är roligt om parets personligheter får lov att lysa igenom lite i bilderna. Emelie som är trädgårdsintresserad valde en jordnära "look" med stövlar och spade, och Markus ville få med sitt intresse för sportbilar så han valde att ha med en ratt och ett däck med på ett par bilder. Jag tycker att det blev riktigt bra och roliga bilder!

Bruden hade också en önskan om att få med en mask som hon en gång hade köpt på en resa till Venedig. "Den masken ska jag ha när jag gifter mig!" hade hon sagt en gång, och så blev det! Det blev ett par annorlunda brudporträtt, som jag personligen tycker lite extra mycket om.


VIGSEL

Det var inte vara bröllop som väntade denna dag utan även ett dop! Sonen i familjen fick sitt namn och jag fick förstås fotografera även det. Det är en sådan härlig stämning vid dopceremonier; högtidligt, finstämt och känslofullt. Perfekt att att ha i samband med en vigsel! 


All lycka till denna fina lilla familj! ♥

IMG_7573-3.jpg