Det finns inget dåligt väder...

...bara dåliga kläder! Eller? Nja. Ibland har man faktiskt riktig otur med vädret. Som när jag skulle fotografera Sofias familj för ett tag sedan. Sofia vann min tävling på Facebook och ville få fina höstbilder utomhus. Vädret var helt okej ända tills preciiiis innan vi skulle sätta igång, då började det regna. Och sen fortsatte det. Vi bestämde oss för att köra ändå och familjen var riktigt tapper. Tyvärr hade de väl inte de tjockaste tröjorna för höstrusk, men jag tycker att det blev fina bilder trots lite frusna nästippar och rufsiga hår. Och visst är syskonen fina tillsammans?

Men detta fick mig att inse att det kanske är många som undrar vad som egentligen är bra kläder för fotografering. Så jag kommer att skriva ihop ett litet dokument om klädsel som ni läsare sedan kommer att kunna ta del av här på min hemsida. Bra va? :)

The joy of VAB

Nej men jag ska inte klaga. Vi har klarat oss riktigt lindrigt denna höst - än så länge. Men idag fick det bli mysdag med K hemma. Hon hostar och snorar en del. Blir inte mycket pluggande för min del då, men jag passade på att möblera om lite i vårt sovrum istället. Alltid nåt! Nu blir det (ännu mer) kaffe och lite stillsamt (I wish...) pusslande. Ute blåser kalla vindar men solen skiner in genom skitiga fönster. Glad måndag på er allihopa! 

Lövkastning och höstmys

För ett tag sedan hade jag en rolig och lite annorlunda gravidfotografering med Lina och hennes två fina döttrar. Det var lövkastning och snigeljakt, spring i skogen, lek med pumpor och tillslut lite trötta ben. Så mycket vilja, så mycket energi! Vi avslutade med lite sjalfoto och jag tycker nog nästan att de bilderna blev de allra bästa. Men så är jag ju fd sjalare jag med, så jag har en soft spot för det där med att bära i sjal. Tycker Lina är grymt stark som orkar både bebismage och treåring! Hur som helst var det en fantastiskt rolig, lite utmanande och väldigt höstmysig fotografering. Vill passa på att önska stort grattis till lillasyster som gömde sig där inne i magen! ♥♥♥

The world is too big to leave unexplored...

I helgen var jag och rekade lite platser för kommande fotograferingar. Man måste ju hitta nya ställen ibland, för att inte fastna i det bekväma och välkända liksom. Och vilka miljöer det fanns på Kinnekulle, oj vad det kommer att bli grymma bilder därifrån! Tror jag blev lite kär i den här platsen faktiskt. Ett gammalt stenbrott, med fantastisk utsikt. Dock inget för den som är höjdrädd... :)

BFF

Träffade Jennifer & Mia för ett tag sedan och körde en fotografering. Det var dimmigt, vackert och riktigt sådär höstmysigt. Jag fotar ju oftast kärlekspar av olika slag, typ bröllop, familj osv, och sällan två kompisar, så det var riktigt kul! Två fina tjejer också, med nära till skratt. Då är det lätt att få fina bilder! Härlig idé att fota ihop med en vän tycker jag, det borde fler göra!

I blåbärsskogen

Det finns fortfarande blåbär. Hurra! Vi gav oss ut för att samla lite, K och Doglas och jag. Det är skönt i skogen, kan aldrig få nog av att vara där. Det får däremot hunden och barnet, så även om jag hade velat stanna typ för alltid så är det inte riktigt möjligt. Men lite blåbär och lingon fick jag plockat, och alla åkte hem glada och nöjda. Fler sådana dagar tack!