Äntligen!

Ja, äntligen. Sol. Lite barmark och några vårtecken. I år känns denna helg mer som ett firande av våren, snarare än påsken. Jag blev så inspirerad att jag drog med K ut i trädgården för lite påskfotografering. Sen gick vi in och åt påskgodis :) Hur man nu än väljer att fira det - eller inte fira alls - så håll med om att det är fantastiskt skönt med lite solsken och fågelkvitter?

GLAD PÅSK & TREVLIG HELG ÖNSKAR JAG ER!

Magi mitt i vardagen

Förra helgen var jag hemma hos min vän Amanda för lite gravid - och lifestyle-fotografering. För den som undrar - lifestyle är en "hemma-hos"- fotografering med avslappnad känsla och en mer dokumentär touch. Och det är verkligen superkul! Allt blir så mycket mer levande och äkta, inga stela poser eller barn som blir sura för att de behöver vara stilla. Här är det helt okej att bara leka och busa som vanligt! 

Så många härliga ögonblick jag fångade med kameran hemma hos den här fina lilla familjen! Många tror att det inte blir några bra bilder när man "bara är hemma", men det är ju i vardagen de där fina ögonblicken finns, eller hur? När barnen leker och busar, eller när man sitter och fikar vid köksbordet. Magi i vardagen liksom, det är det som är grejen ♥

IMG_0774.jpg