Happy Holidays!

Hoppas att alla haft en fin julhelg! Här tog vi det lugnt, med julpyssel & firande hemmavid och alldeles lagom många klappar. Och sen lite sjukstuga på det, ja som det ska vara när man har ledigt antar jag. Nu tar jag lite semester och försöker att lägga ifrån mig kameran ett litet slag, för att ladda batterierna inför nästa är. Meeeeen jag vill be alla kunder om en sak....

... nämligen att lämna ett omdöme! 

Jag skulle be alla fina kunder, "gamla" som nya, att gå in och skriva ett litet omdöme på min facebooksida. Har man inte FB går det fint att skriva det direkt här på min hemsida. Klicka på knappen nedan så kommer ni rätt! Gäller även er som ställt upp på portfolio-fotograferingar. Skriv ett par ord om vad ni tycker om mig som fotograf och om resultatet av er fotografering - det är guld värt för mig att få era utlåtanden och åsikter! 

♥ Alla som skriver ett omdöme innan den 1 januari 2018 kommer att få hem en liten överraskning* i brevlådan! ♥

 

(*Överraskningen kommer att vara kopplad till er fotografering ;) Jag hör av mig via mail om jag inte har er adress)