Det finns inget dåligt väder...

...bara dåliga kläder! Eller? Nja. Ibland har man faktiskt riktig otur med vädret. Som när jag skulle fotografera Sofias familj för ett tag sedan. Sofia vann min tävling på Facebook och ville få fina höstbilder utomhus. Vädret var helt okej ända tills preciiiis innan vi skulle sätta igång, då började det regna. Och sen fortsatte det. Vi bestämde oss för att köra ändå och familjen var riktigt tapper. Tyvärr hade de väl inte de tjockaste tröjorna för höstrusk, men jag tycker att det blev fina bilder trots lite frusna nästippar och rufsiga hår. Och visst är syskonen fina tillsammans?

Men detta fick mig att inse att det kanske är många som undrar vad som egentligen är bra kläder för fotografering. Så jag kommer att skriva ihop ett litet dokument om klädsel som ni läsare sedan kommer att kunna ta del av här på min hemsida. Bra va? :)